28 februari 2010: Proms Reprise met DVD presentatie definitief!

De geplande Proms reprise, met live optredens van diverse Proms artiesten, gaat definitief door en wel op zaterdagavond 27 maart 2010 bij Café-zaal De Tijdt in Kessel vanaf 20:00 uur. Tevens kunnen dan de DVD's worden opgehaald waarvoor is ingetekend.

25 december 2009: Foto pagina ge-update

De foto pagina is wederom geupdate. Er staan nu ook foto's van het vrijdagavond programma op (hoofdact Khick en daarnaast 3 lokale Kesselse jeugdbands). Ook is een fotoreportage toegevoegd van Paul Lennaerts, genomen vanaf het Proms podium!

29 november 2009: DVD bestelpagina ge-update

De DVD kan weer besteld worden via onze site. Op

 • deze pagina vind je het bestelformulier en enkele unieke 'sneak previews'.

  29 november 2009: Foto-albums geupdate

  Er zijn foto's toegevoegd van die Euro-PA heeft gemaakt. Bedankt jongens!

  19 november 2009: De eerste foto's op de site

  De eerste foto's zijn op de site geplaatst. Klik in de menubalk op 'Foto-albums Proms 2009'.

  19 november 2009: Definitief programma

  De definitieve volgorde van de nummers staat vanaf nu op het inlogdeel voor de deelnemers.

  12 november 2009: Kaarten voor de Proms

  De Proms is uitsluitend voor inwoners van Kessel. Zij hebben inmiddels allemaal een persoonlijke toegangskaart ontvangen via de post. Voor vragen rond de kaarten kunt u zich richten tot de Gemeente Kessel, Caroline.

  27 oktober 2009: Voorverkoop DVD gestart

  Vandaag is de voorverkoop voor de unieke Proms DVD gestart. Deze zal gemaakt worden door Video Techniek Sevenum en is vanaf vandaag voor de speciale voorverkoop prijs van EUR 10 per stuk te bestellen. Na 21 november gaat deze DVD EUR 12,50 kosten, dus zorg dat je er voor die tijd bij bent!

 • KLIK OP DEZE LINK OM NAAR DE DVD PAGINA TE GAAN MET INSTRUCTIE HOE IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE UNIEKE DVD!

  25 september 2009: Site update

  Dit weekeinde wordt de site weer helemaal geupdate. Het programma is bekend en de deelnemers zijn druk aan het oefenen. Midden oktober beginnen de gezamenlijke repetities bij De Heksendans en zaterdag 21 november moet het dan allemaal gaan gebeuren in de feesttent op de Markt in Kessel! Op de agenda pagina staat welke groepen en solo zangers op welke avond repetitie hebben.

  18 juli 2009: Programma definitief

  Het programma voor de Proms is nu definitief. De komende weken worden alle arrangementen gedistribueerd onder de deelnemers en tevens wordt het repetitieschema voor de maanden september, oktober en november gemaakt. Daarnaast gaan een aantal mensen zich bezig houden met het geluid, licht en de verdere verrassende acts die gepland staan!

  7 mei 2009: Comite uitgebreid

  Het organisatie comite is uitgebreid met Jeroen Beurskens en Pieter Loyen. We hopen binnenkort het combo definitief vast te leggen waarna ook het programma vaste vormen gaat krijgen. Nog voor de vakantie wordt het repetitieschema t/m de Proms gecommuniceerd!

  27april 2009: Datum vastgesteld

  De definitieve datum voor het Kesselse Proms 2009 is vastgesteld op zaterdagavond 21 november 2009. Verdere details over aanvang en kaartverkoop volgen nog!

  13 april 2009: Update

  Het programma begint vastere vormen aan te nemen. Kijk op 'Programma 2009' voor meer informatie. Voor de leden van de organisatie zijn de nieuwe notulen en de shortlist van het programma te downloaden onder het leden-inlog gedeelte.

  3 april 2009: Update

  Onder het ledengedeelte wordt druk gewerkt aan het programma. Op de 'Programma 2009' pagina is al wat meer over het programma te vinden.

  8 maart 2009: Start van de site

  Vanaf vandaag is de site voor de Proms Kessel 2009 live! Webmaster is Jos Notermans