Bestel 'm nu: de unieke Proms DVD!


De mannen van Video Techniek Sevenum hebben deze unieke Promsavond vastgelegd en monteren deze nu tot een DVD waar de gehele avond integraal op te zien zal zijn.

Als voorproefje staan hieronder al een aantal YouTube fragmenten van de DVD. Het betreft ongemixed ruw materiaal, maar u zult zien: dat mag er al zeker zijn!
  • Download dit formulier, vul het in en geef het af, samen met EUR 10,-, bij Jos Notermans, Haagweg 22, 5995 AB Kessel en dan zorgen wij dat jij jouw unieke exemplaar van deze DVD gaat krijgen. Je kunt ook EUR 10 overmaken op banknr. 43.23.64.528 o.v.v. Proms DVD en je naam en stuur er even een mailtje achteraan naar Jos Notermans met je naam,adres en telefoonnummer of emailadres en dan komt de DVD naar je toe zodra hij klaar is.

    Alleen een mailtje sturen kan ook, dan kom je op de intekenlijst en kun je later op deze site lezen hoe je de DVD in je bezit kunt krijgen. Je betaald dan bij ontvangst EUR 12,50.

    Fragment uit 'Moment for Morricone' door Koninklijke Fanfare Maasoever en Vocal Group How About Us
    Fragment uit "Grease Megamix" door het Promscombo, Fanfare Maasoever, How About Us, Dance Explosion en solo van Anneke van Leeuwen en Sjors Fassotte.
    Fragment uit "Mien Dörp" door het Promscombo, Fanfare Maasoever met jeugdfanfare, Aodemnoët en How About Us, met solo van Dion Thijssen en Mart van Knippenberg.